EN İYİ MOTOSİKLET KASK MODELLERİ VE FİYATLARI

20 Mayıs, 2021

RUBY CASTEL

Karbon fiber kabuk, en üst kalite deri malzeme ve boyasındaki en ince çizgiye kadar el yapımı. Avrupalı Ruby motosiklet kaskları içerisindeki en ultra lüks ve nadir bulunan marka. Hatta Ruby için motosiklet kasklarının Chanel'i veya Bugatti'si diyebiliriz. Ruby'i gören herkes görüntüsünün harika olduğuna hemfikir olacaktır ancak şöyle bir sorun var ki bulunması çok zor bir kask ve Türkiye'de malesef satılmıyor. Sadece yurtdışı fiyatının 1.200 USD ve 2.000 USD arasında olduğunu düşünürsek, Türkiye'de çok az bulunmasına pek şaşırmamak gerekir.

 

BELL BULLITT 

Retro dizayn, üst seviye koruma ve modern kasklar kadar fonksiyonel! Bell Bullitt 60'ların efsane kaskı Bell Star'dan esinlenerek dizayn edildi. Bell Bullitt motosiklet kaskları arasında retro görünümü, tam yüz koruma ve geniş bir görüş açısı ile birleştiren sayılı modelden biri. Bullitt'in her sene yenilenen renkleri ve carbon seçenekleri de mevcut. Yurtdışı fiyatı 300 USD ve 700 USD arasında değişiyor, Türkiye fiyatı ise minimum 4.000 TL'den başlıyor.

 

DMD JET VINTAGE

İtalyan kask üreticisi DMD 70'lerden ilham alarak retro tarzı üst seviye güvenlik standartları ile buluşturuyor. Yüksek kalite malzeme ve en güncel üretim yöntemleri ile DMD piyasadaki en küçük formlu kaskları ECE 22.05 güvenlik sertifası ile üretmektedir. DMD Jet Vintage yarı açık kasklar özellikle yaz ve bahar aylarında Harley Davidson, Triumph, BMW, Ducati, Cafe Racer veya Vespa ile mükemmel bir estetik uyum içerisinde kullanılabilir.
DMD kasklarda en uygun fiyatlar, en iyi renk seçenekleri ve 3 taksit ile websitemizden ulaşabilirsiniz. 

 

BELL MOTO 3 

Listemizdeki bir diğer Bell kask modeli ise Moto 3. Bell 1963 yılında dünyanın ilk full face kaskı olan Bell Star'ı çıkarır, bir kaç sene sonra ise Moto Star modeli ile offroad piyasına girer. Vizör kullanımı için entegre çıtçıtlar ve daha geniş bir görüş açısına sahip olan bu yenilikçi modelden öğrenilenler ile 70'lerin efsane modeli Moto 3 geliştirilir. Yıllar sonra Bell tekrar bu ikonik modeli güncelledi. Moto 3 artık daha hafif, daha güvenli ve çok daha havalı! Yurtdışı fiyatı 270 USD ve 400 USD arasında.






Diğer BLOG'lar

MOTO MMXX ONLINE MOTOSIKLET SERGISI
MOTO MMXX ONLINE MOTOSIKLET SERGISI

20 Temmuz, 2021

5.9 Milyon $ değerinde türünün en iyi custom motosiklerinden oluşan MOTO MMXX online motosiklet sergisini şimdi keşfetmeye başlayabilir, JvB-moto, Hugo Eccles, Shinya Kimura, Walt Siegl'ın en iyi custom motosikletlerini yakından inceleyebilirsiniz.   

Tamamını gör

KLASİK İTALYAN MOTOSİKLETLERİNİN HİKAYESİ
KLASİK İTALYAN MOTOSİKLETLERİNİN HİKAYESİ

25 Mayıs, 2020

Ducati, MV Augusta, Moto Guzzi, Moto Morini ve Gilera. İkonik İtalyan motosikletlerinin hikayelerini anlatan 30 dakikalık belgesel.

Tamamını gör

WHEELS AND WAVES- BÖLÜM 1/2 "PUNK'S PEAK"
WHEELS AND WAVES- BÖLÜM 1/2 "PUNK'S PEAK"

08 Ağustos, 2019

Wheels and Waves yazı serisinin ilk bölümü Punk's Peak! 12-16 Haziran tarihlerinde Fransa'da bu sene 8.si düzenlenen Wheels & Waves motosiklet kültürünü yeni ufuklara taşıyor. Eşsiz makineler ve sprint yarışları, Rock & Roll ve okyanus rüzgarı eşliğinde..

Tamamını gör